Saltar apartados

Photosede Sant Ferran

El Vicerectorat de Cultura, Esports i Política Lingüística de la Universitat d'Alacant convoca el concurs fotogràfic titulat PhotoSede Sant Ferran amb motiu dels Cursos d'Estiu Rafael Altamira de la Universitat d'Alacant i altres activitats culturals que es faran a la Seu Universitària de Sant Ferran 40. La finalitat del concurs serà l'exposició permanent de les fotos seleccionades.

Les fotografies o composicions fotogràfiques presentades al concurs tindran com a temàtica la Seu Universitària Sant Ferran 40. Les fotografies mostraran imatges interiors i exteriors de la Seu sense pertorbar el funcionament de les activitats pròpies de la institució. A aquest efecte, es facilitarà l'entrada a l'edifici.

Cada concursant presentarà un màxim de dos fotografies o composicions fotogràfiques. Hauran de ser originals i inèdites, i no haver sigut presentades o premiades en altres concursos o exposicions. Podran participar totes les persones majors de 18 anys de qualsevol nacionalitat i país de residència.

La presentació de les obres es farà de forma electrònica a través del formulari habilitat en la pàgina web de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant: http://s.ua.es/-IXG El termini acaba el 31 de juliol.

VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464