Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • Presentació a Villena de 'Ovidi Montllor. Un obrer de la paraula'

Presentació a Villena de 'Ovidi Montllor. Un obrer de la paraula'

La Casa de Cultura de Villena acull aquest dilluns, 27 de juliol, la presentació del llibre Ovidi Montllor. Un obrer de la paraula, del escriptor alcoià Jordi Tormo, a càrrec d'Eva Valero, directora del Secretariat de Seus Universitàries de la Universitat d'Alacant. A continuació, el cantautor de Xàtiva, Feliu Ventura, oferirà un concert.

Amb aquesta obra, Jordi Tormo s’ha submergit en els arxius, els llibres i els cercles personals de l’Ovidi per rescatar poemes i imatges. També, els lligams amb els poetes esmentats i les vivències compartides amb amics i familiars com Toti Soler, Jana Montllor, Antoni Miró, Isabel-Clara Simó, Neus Solsona, Pilar Aymerich, Montserrat Roig, Alfred Luchetti o Manel Rodríguez-Castelló. El resultat és aquest petit tresor ple de versos i fotografies que ens descobreixen el seu vessant més emotiu: el de treballador apassionat de la paraula.

Després de la presentació del llibre, la Seu de Villena també ha organitzat un concert de Feliu Ventura. Aquest artista es defineix com a cantant i autor de cançons: un ofici artesanal en l’època del dos-punt-zero. A aquest ofici es deu, ara i fins avui, amb els seus tres anteriors treballs i el disc i gira en directe amb Lluís Llach Que no s’apague la llum.

El 13 de gener de 2015 el cantant i autor de cançons xativí Feliu Ventura feia públic, amb el títol de ‘Celebrem Ovidi Montllor. Carta de convit’, un escrit de convit a celebrar l’artista d’Alcoi per tot el país enguany, precisament en el vintè aniversari de la seva mort. També enguany ha llançat
un nou espectacle propi titulat ‘Faré vacances! Una visita a Ovidi Montllor’, una mena de "calidoscopi musical amb el qual Feliu Ventura celebrarà l’Ovidi".

VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464