Saltar apartados

Representació de La corbata de Apolo a Benidorm

La sala d'actes de l'Ajuntament de Benidorm acollirà aquest 10 de juliol la representació de La corbata de Apolo, a càrrec de la companyia Teatre de l'Ombra. La posada en escena d'aquesta obra de teatre, amb entrada lliure, és fruit de la col·laboració entre la Universitat d'Alacant i l'Ajuntament de Benidorm, que en iniciar-se la col·laboració d'aquesta ciutat com a Aula Universitària.

La Corbata d'Apol·lo és un programa de radi en l'escenari. Creada i representada per la companyia El Teatre de l'Ombra, explica la història d'un locutor “corrosiu i brutal” i d'un provocador provocat. Ambientada en un estudi de radi, és de nit i un home assegut enfront d'un micròfon comença un programa de durada incerta, titulat La corbata d'Apol·lo. Durant el programa, el locutor exposa la seua agra visió del món fins que alguna cosa ocorre i una intervenció d'un oïdor "provoca profundament al provocador, li altera".

Teatre de l'Ombra naix en 2006. La companyia està integrada, per María Jesús Clots i Rafael Calvo, actors; Alejandro Arestegui, actor i director i Javier García-Mauriño Múzquiz, autor.

La Universitat d'Alacant ja va acollir una representació anterior. Si vols saber l'opinió del nostre crític, pots trobar-la ací

VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464