Saltar apartados

Un lema per a la UA

La Universitat d'Alacant ha convocat el concurs "Un lema per a la UA" amb l'objectiu d'escollir un nou eslògan que identifique a la institució acadèmica.

El lema ha de servir per a identificar, visibilitzar i sintetitzar, en un màxim de 6 paraules, el que reprsenta la UA per a les persones que estudien i treballen en aquesta institució. Poden participar en el concurs tots els membres de la comunitat universitària a títol individual, a excepció, clar està, dels membres del jurat.

Cada participant podrà presentar fins a dos eslògans i aquests hauran de ser originals i de creació pròpia, a més de no haver sigut premiats en altres concursos. El termini de presentació és fins el 9 de setembre i s'hauran de fer arribar a la Universitat de forma telemàtica a través d'un enllaç habilitat per a tal efecte.

El guanyador del concurs rebrà un premi en forma d'una tablet i un diploma acreditatiu, que serà lliurat durant l'acte de benvinguda a la Universitat, el 22 de setembre.

VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464