Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • Alumnes de l'escola d'estiu pinten un mural de l'Illa de Tabarca

Alumnes de l'escola d'estiu pinten un mural de l'Illa de Tabarca

Alumnes de l'escola d'estiu de la UA, amb edats compreses entre els 13 i els 15 anys, han pintat un mural sobre la reserva marina de l'Illa de Tabarca. Aquesta obra col·lectiva tenia com a objectiu sensibilitzar els seus participants sobre la necessitat de conservar espais naturals d'alt valor ecològic.

Els xavals han realitzat l'obra seguint les indicacions dels responsables i es va acompanyar la seua execució amb una explicació sobre l'origen de la reserva marina, l'estat de conservació de la flora i fauna que allí habita i els usos sostenibles que realitza l'ésser humà en aquest singular espai.

Ha resultat una experiència molt satisfactòria per als responsables del mateix i per als alumnes participants, els qui van col·laborar activament en un ambient distés

Al setembre esperem realitzar les gestions necessàries per a donar el mural a una organització o associació interessat a exhibir-ho.

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464