Saltar apartados

Celebra el 9 d'octubre a la UA

Vine a celebrar el 9 d'octubre a la UA! Hem preparat espectacles de teatre, música i una exposició que tindran lloc en el campus i també la Seu d'Alacant i en la Seu de Biar. A més tots els actes són d'entrada lliure o amb invitacions.

Comencem les celebracions amb el concert de Pau Alabajos, aquest divendres a l'edicici del carrer Sant Ferran de la Seu Ciutat d'Alacant. Continuem amb més música, amb l'actuació de Komfusió, un grup de la Marina Baixa, i amb Lilit i Dionís, de la Marina Alta. El concert serà el 7 d'octubre en el Museu de la Universitat d'Alacant (MUA). Pots arreplegar les teues invitacions en el MIC, el punt de informació del museu.

Aquest concert, en col·laboració amb La Cívica-Escola Valenciana, ens porta la música de Komfusió amb un estil que fusiona el reagge i el rock. Presenten el seu últim disc 'Un poble de cançons' (Mésdemil, 2015), que combina la música amb la literatura, la fotografia amb el dibuix i el documental amb la ficció. Per la seua banda, Lilit i Dionís, de Pego, vénen al campus dins del seu gira 'Anar per casa' i oferiran la seua barreja de folk i rock.

Del 7 al 19 d'octubre, la Facultat d'Educació de la UA acull una exposició i unes jornades sobre 'Carles Salvador i el seu temps', organitzada per l'Acadèmia Valenciana de la Llengua. L’Acadèmia Valenciana de la Llengua, tenint en compte la memòria i la vigència de les obres de la seua generació –autèntica introducció de la modernitat en les lletres valencianes entre la Renaixença i els nostres temps–, ha declarat el 2015 com a Any Carles Salvador i el seu temps, i presenta l’Exposició que du el seu nom, amb la col·laboració de la Fundació Carles Salvador de Benassal i altres institucions i entitats, i l’acollida de la Universitat de València-Estudi General.

TEATRE

Dues obres de teatre també formaran part dels actes de celebració del 9 d'octubre. El dia 17, l'auditori de Biar acollirà la representació de El crèdit, de Jordi Galceran, i dirigit per Sergi Belbel. Aquesta obra és una comèdia que gira entorn de la fragilitat de les relacions humanes, la desesperació i la crisi, econòmica i de parella.

Finalment, 28 d'octubre serà el torn de la companyia Pérez i Disla, amb l'obra La gent, amb doble sessió a les 18.00 i 20.00 hores. La representació és "tota una experiència grupal que qüestiona amb humor i sense benevolència el concepte mateix de participació, una reivindicació massa important com per a no prendre-la seriosament".

Fitxer adjunt: Programa Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464