Saltar apartados

Col·loqui amb John Strasberg

El director, dramaturg, actor i professor John Strasberg participarà en el col·loqui “El procés creatiu orgànic” divendres pròxim, 18 de setembre de 2015, a les 12.30 hores, al Centre d'Estudis Mario Benedetti de la UA.

L'activitat s'emmarca dins de l'acte de presentació del títol d'Expert, especialista i màster en Art Dramàtic Aplicat de la Universitat d'Alacant. Hi actuaran com a moderadors el director teatral Juan Luis Mira Candel i John D. Sanderson, director acadèmic del màster.

El passat curs acadèmic 2014/2015 començava a impartir-se el màster en Art Dramàtic Aplicat com a títol propi la Facultat de Filosofia i Lletres de la UA. Procés creatiu orgànic és el nom que rep el mètode d'interpretació que aplica John Strasberg, professor del màster, que ha treballat amb Al Pacino, Marilyn Monroe i Dustin Hoffman, entre molts altres, la carrera internacional del qual continua la tradició artística iniciada pel seu pare, Lee Strasberg, fundador de l'Actors Studio. Aquest mètode es basa en l'espontaneïtat, la intuïció i la creació del món del personatge que s’interpretarà, i es distingeix del dels grans mestres que el van precedir perquè s'allunya del món lineal per a orientar-se cap a una vida real que solament pot ser viscuda en el mateix moment.

VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464