Saltar apartados

Curs a Alcoi per a parlar en públic

A partir del pròxim 8 d'octubre l'edifici Àgora d'Alcoi acull el curs de comunicació, Sin miedo a hablar en público, organitzat per la Universitat d'Alacant. La informació del curs i l'enllaç per a formalitzar la matrícula es troben disponibles en la pàgina web de la Seu Universitària de Cocentaina, http://web.ua.es/va/seus/

El curs, que s'impartirà en castellà els dijous de 19.30 a 22.00 hores, té com a objectiu principal enfortir el nivell de les nostres presentacions en públic en qualsevol de les seues versions: entrevistes laborals, tertúlies, debats, exposició de temes en l'aula, en àmbits socials, comercials i culturals.

També cerca desenvolupar la capacitat d'improvisació, superar la por escènica i afermar les tècniques per a parlar en públic en benefici de les nostres relacions personals, laborals i socials.

El programa es desenvoluparà durant vuit setmanes i té una component pràctica i vivencial, amb simulacions i posades en escena.

VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464