Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • II certamen literari de relat curt Tabarca Cultural

II certamen literari de relat curt Tabarca Cultural

La valenciana María José Toquero del Olmo s'ha alçat amb el primer premi de l'III certamen literari de relat curt ‘Tabarca cultural’. La guanyadora, llicenciada en Químiques, ha rebut el guardó amb el seu relat 'Nostalgia de Tabarca'. En segon i tercer lloc han quedat María del Mar Pérez García, amb ‘Tabarca y alma, un amor hacia lo que siempre fui'; i Francisco Bas Baena amb ‘ La Cruz de Caparós.

El jurat, reunit en l'illa el passat 12 de setembre, estava format per l'escriptor José Luis Ferris; Carles Cortés, vicerector de cultura de la Universitat d'Alacant; Pedro Soriano Aliaga, vicepresident d'associació de la premsa d'Alacant; María José Picó Fuentes, professora de Filosofia i Ètica en l'IES de Coix; i Mariano Sánchez Soler, periodista i escriptor.

Aquesta és la tercera edició d'aquest certamen que convoca l'Associació Tabarca Cultural i que ja s'ha consolidat com a cita literària estival. Enguany ha comptat amb la participació de prop de mig centenar de persones.

VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464