Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • La corbata de Apolo, al Teatre El Sindicat de La Nucia

La corbata de Apolo, al Teatre El Sindicat de La Nucia

El Teatro de la Sombra representarà aquest divendres, a La Nucia, l'obra La corbata de Apolo, de Javier García-Mauriño, protagonitzada per Rafael Calvo. La representació tindrà lloc a les 20.30 hores al Teatre El Sindicat. Entrada lliure, limitada a la capacitat de la sala.

La Corbata de Apolo és un programa de ràdio a l'escenari. Creada i representada per la companyia El Teatro de la Sombra, conta la història d'un locutor "corrosiu i bruta", que es converteix en un provocador provocat.

Estudi de ràdio. Un home davant d'un micròfon. Un programa. El seu títol: La Corbata de Apolo. És de nit. Una veu avellutada passa revista a l'actualitat; és corrosiu i brutal en la seua visió. Parla dels polítics, de l'església, de les dones i els homes. Depèn de l'alcohol i les pastilles. Una dona amb la qual no s’hi fa; una amant. Els oïdors pregunten per telèfon i a les xarxes socials. Els desafia, increpa, insulta. Alguna cosa ocorre; una d'aquestes intervencions provoca el provocador, l’altera. Sense esperar-s’ho, tot es gira en contra seu: un jogueten mans de l'atzar o potser el resultat d'un comportament. Una masturbació radiofònica.

Teatro de la Sombra naix el 2006. La companyia està integrada, per María Jesús Clots i Rafael Calvo, actors; Alejandro Arestegui, actor i director i Javier García-Mauriño Múzquiz, autor. Amb aquest equip van estrenar el 2006, Lupe y Lope; el 2007, Una conferencia, i el 2009, Un hombre sencillo, representades des de llavors en diverses comunitats autònomes, i en centres culturals i sales alternatives de Benidorm.

Pots consultar l'opinió del nostre crític ací

VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464