Saltar apartados

La UA et convida a cantar

T'agrada cantar? Gaudeixes de la música? La Universitat d'Alacant et convida a cantar. Els dies 28 i 29 de setembre es realitzaran les proves per a la Coral de la Universitat d'Alacant, dirigida per Àngel Lluís Ferrando. Tota la informació es pot consultar a la seua pàgina (http://www.veu.ua.es/va/jove/coral). Les proves d'admissió s'amplien al mes d'octubre de manera puntual. Si vols inscriure't, pots fer-ho ací.

Participar en la coral t'ajuda a aconseguir 3 crèdits ECTS, formació pedagògica i musical i possibilitat d'eixides i trobades. Per a entrar en la Coral de la Universitat d'Alacant has de superar un senzill procediment de selecció, que consistirà en la realització d'un exercici vocal per a comprovar la tessitura, la qualitat vocal i la capacitat d'afinació. També hauràs de preparar una obra o cançó de qualsevol estil i et faran una entrevista personal. Per a entrar en la coral es valorarà positivament el nivell de coneixements musicals.

Una vegada enviada la sol·licitud, fins al 24 de setembre, es remetrà un correu electrònic indicant l'horari i lloc per a realitzar la prova. En qualsevol cas, és possible accedir a la realització d'aquesta prova acudint al Punt d'Informació Cultural en les franges horàries establides.

VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464