Saltar apartados

La UA et convida a cantar

T'agrada cantar? Gaudeixes de la música? La Universitat d'Alacant et convida a cantar. Els dies 28 i 29 de setembre es realitzaran les proves per a la Coral de la Universitat d'Alacant, dirigida per Àngel Lluís Ferrando. Tota la informació es pot consultar a la seua pàgina (http://www.veu.ua.es/va/jove/coral). Les proves d'admissió s'amplien al mes d'octubre de manera puntual. Si vols inscriure't, pots fer-ho ací.

Participar en la coral t'ajuda a aconseguir 3 crèdits ECTS, formació pedagògica i musical i possibilitat d'eixides i trobades. Per a entrar en la Coral de la Universitat d'Alacant has de superar un senzill procediment de selecció, que consistirà en la realització d'un exercici vocal per a comprovar la tessitura, la qualitat vocal i la capacitat d'afinació. També hauràs de preparar una obra o cançó de qualsevol estil i et faran una entrevista personal. Per a entrar en la coral es valorarà positivament el nivell de coneixements musicals.

Una vegada enviada la sol·licitud, fins al 24 de setembre, es remetrà un correu electrònic indicant l'horari i lloc per a realitzar la prova. En qualsevol cas, és possible accedir a la realització d'aquesta prova acudint al Punt d'Informació Cultural en les franges horàries establides.

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464