Saltar apartados

Muñoz Vera al MUA

El Museu de la Universitat d'Alacant acull fins al 24 d'octubre l'exposició del pintor 'Muñoz Vera (2007-2015)', que reuneix les obres que el pintor ha creat de 2008 a 2015. Es tracta d'una sèrie de pintures en les quals l'artista bolca les seues inquietuds per la geografia i la història. Segons les seues pròpies paraules, "es tracta d'un viatge en el temps, de situacions i fets del passat, però que en els dilemes que es plantegen podríem reconéixer el present".

El pintor xilè, establit a Espanya definitivament des de 1985, ha creat el projecte Arauco i, posteriorment, la Fundació Art i Autors Contemporanis. És un artista reconegut internacionalment, i els seus treballs han sigut exposats en nombroses exposicions individuals a Europa, Amèrica Llatina i els Estats Units.

"Gran part del discurs visual i dels relats implícits en l'obra pictòrica d'aquesta peculiar exposició" de pintura de l'artista Muñoz Vera es deté "minuciosament a mostrar moments únics i atmosferes detingudes en el temps que ens revelen imatges de detalls de l'arquitectura, el paisatge, la cartografia, els instruments d'observació astronòmica, armes o naus travessant mars interiors i oceans ignots, relacionats sempre, directament o indirectament, amb fets històrics que es vinculen a la cultura mediterrània i al seu salt cap a les terres de l'altre costat de l'Atlàntic, del Sud-est Asiàtic i el Pacífic", explica el coordinador de l'exposició, Josep-Lluís Peris.


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464