Saltar apartados

Muro acull una exposició sobre la llum

La Casa Alonso de Muro, situada a la plaça del Palau de la Senyoria, acollirà del 8 al 30 de setembre l'exposició '2015 any internacional de la llum', organitzada per la Seu universitària de Cocentaina. L'Assemblea General de les Nacions Unides ha proclamat enguany 2015 com a “Any Internacional de la Llum i de les tecnologies basades en la llum”.

La mostra reuneix una sèrie de panells, en els quals es destaca el paper que juga la llum i les seues tecnologies en diferents àmbits, així com la seua repercussió tant en la ciència com en la qualitat de vida dels ciutadans.

A més, l'exposició ens permet fer-nos una idea de la importància que té la llum en diferents àrees tals com la medicina, arquitectura, art, robòtica, energia, comunicacions, relativitat i quàntica, astronomia i holografia.

El catedràtic de Física Aplicada de la Universitat d'Alacant, Augusto Beléndez Vázquez, ha elaborat un vídeo explicatiu de la llum, amb motiu d'aquesta commemoració. Per a açò, ha comptat amb la col·laboració del Taller d'Imatge i del Servei de Llengües i Cultura de la Universitat d'Alacant.

Fitxer adjunt: Exposició


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464