Saltar apartados

Nous esportistes federats

La Universitat d'Alacant ha presentat aquest matí els seus esportistes federats que representaran la institució en les competicions regionals i nacionals d'aquesta temporada 2015/2016, amb un multitudinari acte que ha reunit uns cent cinquanta esportistes, del total de dos-cents cinquanta federats aquest any, a més d'entrenadors, patrocinadors i personal de comunitat universitària. Aquest esdeveniment forma part dels actes de Benvinguda a la UA 2015.

El rector de la UA, Manuel Palomar, el vicerector de Cultura, Esports i Política Lingüística, Carles Cortés, Mónica Martí, vicerectora de Planificació Econòmica, i Nuria Grané, vicerectora d'Estudiants, han donat la benvinguda i presentat els esportistes federats dels equips següents: bàsquet femení UA-BF San Blas Autotaller Alicante, bàsquet masculí UA-Fundació Lucentum, futbol masculí, futbol sala femení, mitja marató, rem femení i masculí, rugbi femení i masculí, taekwondo, triatló, voleibol femení i vòlei platja.

En aquest sentit, el rector ha subratllat la importància de títols com la Copa de Sant Pere, obtinguda per l'equip de futbol masculí, campions en aquesta competició; la Copa del Rei 2015, que va guanyar l’equip de triatló de la UA, o el bronze aconseguit per l'equip femení de rem.

L'acte ha acabat amb una fotografia de grup i amb la presentació de l'espot de l'equip de futbol sala femení de la UA per a la nova temporada 2015/2016, així com l'espot del Club Esportiu UA, tots dos amb producció de Paco Mógica.

VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464