Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • Proves i sessions formatives de les Aules de Cultura de la UA

Proves i sessions formatives de les Aules de Cultura de la UA

El Servei de Llengües i Cultura de la Universitat d'Alacant ha convocat les proves i sessions informatives de les seues diverses aules de cultura. En el cas de la Coral de la UA i de l'Orquestra Filharmònica de la Universitat d'Alacant (OFUA), s'han convocat les proves selectives, mentre que les aules de Dansa i de Teatre tindran sessions informatives.

CALENDARI

TEATRE / SESSIONS INFOMATIVES:

1 d'octubre - 17.00 hores - Seu Ciutat d'Alacant Grup de la Universitat Permanent de la Universitat d'Alacant (UPUA)

5 i 7 d'octubre - 16.00 hores - Col·legi Major Grups de l'Aula de Teatre Ricardo Arqueros dirigirà el muntatge teatral en la modalitat del teatre grecollatí i Iván Jiménez, el muntatge de teatre contemporani

DANSA / SESSIONS INFOMATIVES:

6 d'octubre - 16.00 hores - Col·legi Major Enguany el Servei de Llengües i Cultura ha obert l'aula de Dansa Contemporània, que posarà a escena durant el curs un muntatge dirigit per Inmaculada Manresa.

CORAL / PROVES:

28 i 29 de setembre - Sala Salvador Allende ( Punt d'Informació Cultural, baixos del Paranimf) Tota la informació es pot consultar a la seua pàgina (http://www.veu.ua.es/va/jove/coral). Les proves d'admissió s'amplien al mes d'octubre de manera puntual. Si vols inscriure't, pots fer-ho ací. ací.

OFUA / PROVES:

14 i 15 d'octubre - Col·legi Major - L'Orquestra Filharmònica de la Universitat d'Alacant convoca les proves d'accés per al curs de 2015-16 en les especialitats instrumentals de violí, viola, violoncel i contrabaix, en corda; flauta, oboè, clarinet, fagot, trompa, trompeta, trombó i tuba, en vent; i de percussió. Les sol·licituds podran presentar-se fins al dilluns 8 d'octubre de manera presencial i fins al dilluns dia 12 d'octubre a través del formulari en línia. El dia 13 es publicarà el llistat dels aspirants.

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464