Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • Proves i sessions formatives de les Aules de Cultura de la UA

Proves i sessions formatives de les Aules de Cultura de la UA

El Servei de Llengües i Cultura de la Universitat d'Alacant ha convocat les proves i sessions informatives de les seues diverses aules de cultura. En el cas de la Coral de la UA i de l'Orquestra Filharmònica de la Universitat d'Alacant (OFUA), s'han convocat les proves selectives, mentre que les aules de Dansa i de Teatre tindran sessions informatives.

CALENDARI

TEATRE / SESSIONS INFOMATIVES:

1 d'octubre - 17.00 hores - Seu Ciutat d'Alacant Grup de la Universitat Permanent de la Universitat d'Alacant (UPUA)

5 i 7 d'octubre - 16.00 hores - Col·legi Major Grups de l'Aula de Teatre Ricardo Arqueros dirigirà el muntatge teatral en la modalitat del teatre grecollatí i Iván Jiménez, el muntatge de teatre contemporani

DANSA / SESSIONS INFOMATIVES:

6 d'octubre - 16.00 hores - Col·legi Major Enguany el Servei de Llengües i Cultura ha obert l'aula de Dansa Contemporània, que posarà a escena durant el curs un muntatge dirigit per Inmaculada Manresa.

CORAL / PROVES:

28 i 29 de setembre - Sala Salvador Allende ( Punt d'Informació Cultural, baixos del Paranimf) Tota la informació es pot consultar a la seua pàgina (http://www.veu.ua.es/va/jove/coral). Les proves d'admissió s'amplien al mes d'octubre de manera puntual. Si vols inscriure't, pots fer-ho ací. ací.

OFUA / PROVES:

14 i 15 d'octubre - Col·legi Major - L'Orquestra Filharmònica de la Universitat d'Alacant convoca les proves d'accés per al curs de 2015-16 en les especialitats instrumentals de violí, viola, violoncel i contrabaix, en corda; flauta, oboè, clarinet, fagot, trompa, trompeta, trombó i tuba, en vent; i de percussió. Les sol·licituds podran presentar-se fins al dilluns 8 d'octubre de manera presencial i fins al dilluns dia 12 d'octubre a través del formulari en línia. El dia 13 es publicarà el llistat dels aspirants.

VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464