Saltar apartados

Club de lectura Don Quijote de la Mancha

El Centre d'Estudis Mario Benedetti (CEMAB) organitza enguany el Club de Lectura El Quixot, l'any en el qual es compleix la cambra centenària de la publicació de la segona part d'aquesta obra de Miguel de Cervantes. La inscripció està oberta fins al 31 d'octubre.

El club de lectura és coordinat per Sergio Galindo Mateo, editor de textos i professor d'ensenyament secundari i del Màster en Estudis Literaris (UA). Es reunirà de novembre a febrer en la Seu Universitària Ciutat d'Alacant, en la seu del carrer Sant Ferran 40. El Quixot és l'obra més universal de la literatura espanyola, la seua interpretació i estudi ha donat com a fruit una vastíssima quantitat de textos acadèmics i la seua influència s'ha estès a totes les manifestacions artístiques, però l'aproximació a la novel·la com a obra d'entreteniment, de plaure es veu a voltes mitigada per la seua enorme transcendència i significació.

Aquest acostament a la gran novel·la de Cervantes pretén aproximar-se a la seua manera d'explicar i als temes que ens planteja en sessions que s'estructuren per blocs de capítols i amb el visionat de les adaptacions de Manuel Gutiérrez Aragó al llenguatge audiovisual. Si vols més informació pots trobar-la ací.

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464