Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • Congrés Nacional de Nutrició Esportiva, Cineantropometria i Salud

Congrés Nacional de Nutrició Esportiva, Cineantropometria i Salud

El 13 i 14 de novembre la Universitat d'Alacant organitza en la Seu Universitària de Cocentaina la tercera edició del Congrés Nacional de Nutrició Esportiva, Cineantropometria i Salud, de 20 hores de durada i acreditable amb hores ICE o CECLEC.

En la present edició, s'abordaran aspectes tan actuals com a rellevants: les necessitats i ajudes ergogèniques nutricionals per a l'entrenament i la competició, la composició corporal en escolars i adults esportistes i els mètodes estadístics per a la seua determinació. La funció cognitiva en esportistes. L'Antropologia de la Nutrició i l'exercici. L'Antropometria i la seua aplicació en l'àmbit esportiu (proporcionalitat, somatotip… . Salut en l'esport (actuació del metge en les lesions esportives i actuacions urgents en els problemes de salut. A més hi haurà Taules Rodones sobre Nutrició i Exercici Físic, Salut i Esport i un Taller de Cineantropometria.

Els assistents poden participar en el congrés amb xarrades o presentació de pòsters, i entre els millors es lliuraran premis a la millor comunicació oral i a la millor contribució en format pòster.

El Congrés es realitzarà en el Centre Social Real Blanc de Cocentaina, i les persones interessades poden matricular-se en la pàgina web de la Seu Universitària de Cocentaina.

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464