Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • El carrer, exposició i convocatòria de beques del Club Fotogràfic d'Alacant

El carrer, exposició i convocatòria de beques del Club Fotogràfic d'Alacant

El Club Fotográfico Alicante (CFA) inaugurarà el pròxim 13 d'octubre l'exposició La calle, que estarà oberta al públic en la sala Trànsit (passadissos de l'aulari II) fins a l'11 de novembre. A més, amb motiu de l'exposició, el club concedirà 30 beques per a cursos de fotografia per a alumnat menor de 25 anys.

La calle és una mostra que reuneix unes 60 fotografies realitzades per socis del club, totes elles amb el carrer com a paisatge. En elles, els autors han optat per fotografiar diferents escenaris de carrer des del punt de vista creatiu o, simplement, testimonial, descriptiu. Les obres estaran exposades en els passadissos de la planta baixa de l'aulari II.

A més, amb motiu de l'exposició i per la col·laboració amb la Universitat d'Alacant, el club atorgarà 30 beques (inscripció CFA i quota gratuïta curs 2015-16) per a les i els estudiants de la UA, menors de 25 anys. Els becats tindran dret a participar en totes les activitats i assistir als cursos gratuïts que organitze el CFA (sense caràcter obligatori, només als quals puguen i els els vinguen de gust) com un soci més. No donarà dret a crèdits, només a aprendre i gaudir de la fotografia.

Si t'interessa, pots apuntar-te a través d'aquest correu cfotograficoalicante@gmail.com Has de posar les teues dades (nom, data de naixement, carrera, telèfon i correu electrònic de contacte). El CFA els remetrà informació ampliadora. La concessió de les beques serà per ordre de recepció de sol·licituds.

Què és el Club Fotogràfic d'Alacant?

En 1974 un grup de professors i alumnes del Centre d'Estudis Universitaris (CEU), antecessor de la Universitat d'Alacant, va crear el Club Fotogràfic "CEU" Alacant, amb seu en aquesta zona de l'antic Aeròdrom de Rabasa. El seu primer president va ser Mario Pardo Casat que va ocupar en la Universitat el càrrec de degà de la Facultat de Ciències i vicerector.

Tres anys més tard va traslladar la seua seu a la del Club d'amics de la UNESCO d'Alacant i va canviar la seua denominació primitiva a l'actual, sense les sigles CEU, iniciant una llarga trajectòria.


Fitxer adjunt: Becas


VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464