Saltar apartados

García Solera, XIV Premio Maisonnave

La Universitat d’Alacant ha concedit el XIV Premi Maisonnave a l’arquitecte Juan Antonio García Solera. La proposta, defensada pel vicerector de Cultura, Esports i Política Lingüística, Carles Cortés, destaca “el suport continuat d’aquest als valors de compromís social en els quals se sustenta el premi a través de la seua obra arquitectònica”, que l’han convertit en un referent per a la societat alacantina.

Según Cortés, “estem davant d’un arquitecte que ha entès l’arquitectura com una resposta professional de servei, per la dimensió utilitària que té de cara a la consecució d’un benestar més gran per a la societat”. Durant l’argumentació, s’ha remarcat el vincle amb la universitat i “la predisposició a col·laborar-hi” tant com a professional de l’arquitectura, com en el suport a les tasques docents de la titulació d’Arquitectura, des de la qual s’han faet nombroses activitats en les quals l’objectiu d’estudi ha sigut la seua obra arquitectònica.

El lliurament del premi tindrà lloc en el marc de les activitats organitzades al voltant de la commemoració de l’aniversari de la Constitució Espanyola, a principis del mes de desembre en una cerimònia que tindrà lloc, com ja és tradicional, a la Seu Universitària d’Alacant i que estarà presidida pel rector, Manuel Palomar.

VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464