Saltar apartados

La gent, al Paranimf

Aquest dimecres el Paranimf acull la representació de La gent, de la companyia teatral Pérez & Disla, una obra de teatre que qüestiona el concepte de participació. Aquesta obra forma part dels actes de celebració del 9 d'octubre. Arreplega les teues invitacions al punt d'informació cultural del Museu de la Universitat d'Alacant (MIC)

La representació tindrà doble sessió, a les 18.00 i 20.00 hores. Aquesta obra és "tota una experiència grupal que qüestiona amb humor i sense benevolència el concepte mateix de participació, una reivindicació massa important com per no prendre-la seriosament".

El punt de partida de la trama és "l'actual situació d'insatisfacció i tensió social" que, en opinió dels autors, "obliga a reflexionar sobre el públic i la capacitat del grup per a transformar la seua realitat".

La gent és el segon treball de Pérez&Disla, companyia que naix de l'associació entre els artistes escènics Jaume Pérez Roldán i Juli Disla. Després de freqüents col·laboracions, donar-li moltes voltes i treballar també cadascun pel seu compte decideixen unir forces per a posar en peus algun dels seus projectes.

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464