Saltar apartados

LA SOCIETAT I EL MÓN DELS NOSTRES DIES

La Seu de la Nucia acull del 22 d'octubre al 20 de novembre el curs Societat i el món dels nostres dies: repàs a la creació artística actual, al qual es pretén fer un repàs a la creació artística actual de la narrativa dels dos darrers anys. La matrícula està oberta, si t'hi interessa, pots matricular-te ací.

Coordinat per Enric Balaguer, el curs té el propòsit de contribuir a la renovació pedagògica i incentivar la lectura, a més de fer un repàs d’una part de la narrativa valenciana de l'últim bienni que aborda temes i aspectes d'actualitat. Els materials podran ser després eines de treball en els centres educatius.

Durant les sessions, es tractarà de relacionar les ficcions amb la resta de manifestacions artístiques (pintura, cinema, música) i amb el pensament actual. També, per tal d’incentivar la lectura en els centres d’educació, els organitzadors del curs intentaran fer una proposta concreta de lectura d’una de les obres objecte d’estudi en les sessions. Al llarg del curs 2015-16, els alumnes la llegiran en els centres respectius. Hi haurà debats, intercanvi d’opinions i comentaris sobre l’obra mitjançant les xarxes socials. A la fi del curs, després haver treballat, comentat, relacionat l’obra, es farà una sessió dels alumnes i els professors que vulguen amb l’autor.

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464