Saltar apartados

Pedro y el capitán

El Paranimf de la Universitat d'Alacant acull el 20 d'octubre, a les 12.00 hores, la representació l'obra de Mario Benedetti Pedro i el capitán, un inquietant duel verbal entre un torturat i el seu torturador. Entrada, 3 euros.

Aquest projecte és una iniciativa personal dels actors Sergio Sempere i Ángel Romero, actors protagonistes de l'obra, i de la directora Victoria Guillén, professora del Màster en Art Dramàtic Aplicat de la Universitat d'Alacant. Aquest text de Mario Benedetti està produït per Teada i compta amb la col·laboració del Centre d'Estudis Iberoamericans Mario Benedetti.

Pedro i el capitán ofereix a l'espectador la lluita dialèctica entre dos personatges. El capità intenta, entre pallissa i pallissa, sostraure a Pedro nomenes i dades sobre els membres d'una organització clandestina en contra del règim militar impost en el país. Cada acte s'albira com l'assalt d'un combat. Al final, solament un dels contendents podrà fer-se amb la victòria.

L'obra rendeix un bell homenatge a totes les persones que lluiten i donen la vida per la llibertat d'expressió i els drets humans. És una emotiva història que enalteix la dignitat de l'ésser humà i el valor de la lleialtat.

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464