Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • Torna 'Escriure El País' a Filosofia i Lletres III

Torna 'Escriure El País' a Filosofia i Lletres III

El cicle 'Escriure el país' torna enguany a partir d'aquest dimarts, 27 d'octubre, a l'edifici III de la Facultat de Filosofia i Lletres, que acollirà a les 12.00 hores la trobada amb Joan Benesiu. Enguany els relats del cicle es publicaran recopilats en l'editorial Onada i també en el diari Información, que col·labora en aquesta edició per primera vegada en la història del cicle.

El cicle ‘Escriure el país’ és una iniciativa de la Universitat d'Alacant, dins de les activitats de la seua aula literària. El cicle té com a objectiu reivindicar mitjançant l'escriptura literària, el paisatge, costums i la cultura de nostres comarcas.la iniciativa consisteix que els autors convidats escriuen una història en valenciano, autobiogràfica o fictícia, que lligen als assistents a la sessió. Al final, el públic té l'opció d'establir una conversa amb l'escriptor, atenent als suggeriments que la història els haja suscitat.

Joan Benesiu (Beneixama, 1971) és el pseudònim de l'escriptor Josep Martínez Sanchis. Ha guanyat el premi Ciutat de Xàtiva en 2007 i els seus contes han obtingut ha obtingut diversos premis. A més de col·laborar en publicacions culturals, és professor de filosofia en un institut de secundària del sud del País Valencià, on dirigeix des de fa nou anys un cineclub. La seua última novel·la és Gegants de gel, Premi Llibreter de Literatura Catalana.

Calendari

A més de Benesiu, també escriuran el país:

  • Iván Carbonell · 24 de novembre. Presentació: Joaquim Espinós
  • Elvira Cambrils · 15 de desembre. Presentació: Mari Àngels Francés

Fitxer adjunt: Escriure el país


VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464