Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • '016 ejercicio fallido para mujeres', una obra sobre la violència de gènere

'016 ejercicio fallido para mujeres', una obra sobre la violència de gènere

El Paranimf serà l’escenari el proper dia 24 de novembre, dimarts, a les 20.00 hores de l’obra ‘016 ejercicio fallido para mujeres’. L’entrada serà per invitació a recollir al MIC (Informació Cultural Museu Universitat d’Alacant).

Amb motiu del Dia Internacional contra la Violència de Gènere, celebrat cada 25 de novembre, la companyia de teatre Al vent junt amb Teatre de la Pesambre, representaran un projecte d’acció social des de l’art escènic per a tractar un dels problemes més violents que pateix actualment la nostra societat.

Les companyies expliquen que el tema central de l'obra és "l’agressió que pateix la dona en l’àmbit familiar", una violència que està "cada vegada més estesa i es mostra amb una descontrolada virulència". L'obra pretén traslladar "la incertesa, la perplexitat, la incomprensió, la sorpresa, l’angoixa, la soledat, el desamor, la por, la desil·lusió, la mort", les quales coses "són conseqüències que s’amaguen darrere de la violència de gènere” .

Els actors que la interpreten són Blanca Moyà i Morgan Blasco, dirigits pel mateix autor Fulgencio M. Lax. i conten amb la participació en coreografia e il·luminació d’Alicia Bernal, que completa l’equip artístic.

VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464