Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • Barbaritats Valencianes, un llibre de Xavi Castillo i Lalo Kubala

Barbaritats Valencianes, un llibre de Xavi Castillo i Lalo Kubala

La companyia Pot de Plom i el dibuixant Lalo Kubala presenten el 3 de desembre, a les 13.00 hores al Museu de la Universitat d'Alacant, i a les 19.00 hores al Teatre Principal, el llibre Barbaritats Valencianes. De la visita del papa al «caloret» de Rita. Un repàs de l’esperpent valencià.

Xavi Castillo i Lalo Kubala presentaran aquest llibre que tracta sobre "la València de Rita, l’alcaldessa juràssica, de Fabra, Cotino, Blasco,dels Gürtels, Brugals, Emarsas, Noos… de «los grandes eventos valencianos», de Calatrava, del rècord d’imputats en les Corts…" amb pròleg de Pepe Colubi i Ortifus.

Lalo Kubala y Xavi Castillo es troben quan "Lalo treballava en els seus tebeos per a Orgullo y Satisfacción (després d’haver deixat El jueves), i Xavi representava les seues sàtires amb Pot de Plom pels escenaris. Entre els dos esclata una bona idea: Barbaritats Valencianes, un treball quasi arqueològic al voltant de les més grans empastrades viscudes en aquestes terres. Amb dibuixos, reflexions, anècdotes i fotografies".

HORARIS


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464