Saltar apartados

Ivan Carbonell escriu el país

L'escriptor Ivan Carbonell serà el protagonista de la segona trobada de 'Escriure el país', aquest dimarts, a les 12.00 hores, a la Sala Mario Benedetti de la Facultat de Filosofia i Lletres III. Enguany els relats del cicle es publicaran recopilats en l'editorial Onada i també en el diari Información, que col·labora en aquesta edició per primera vegada en la història del cicle.

El cicle ‘Escriure el país’ és una iniciativa de la Universitat d'Alacant, dins de les activitats de la seua aula literària. El cicle té com a objectiu reivindicar, mitjançant l'escriptura literària, el paisatge, costums i la cultura de les nostres comarques. La iniciativa consisteix que els autors convidats escriuen una història en valenciano, autobiogràfica o fictícia, que lligen als assistents a la sessió. Al final, el públic té l'opció d'establir una conversa amb l'escriptor, atenent als suggeriments que la història els haja suscitat.

El professor Joaquim Carbonell serà l'encarregat de presentar aquest jove escriptor. Ivan Carbonell Iglesias (València, L'Horta, 1979) és llicenciat en Filologia Catalana i llicenciat en Humanitats per la Universitat de València, on estudia el Grau d'Història. És professor de Valencià en Secundària i ha guanyat nombrosos premis de literatura breu, com ara el Sambori universitari, el Felipe Ramis o els Premis Bancaixa-Universitat de València.

Té publicada a l'editorial Tabarca La nit de la princesa i amb la novel·la El secret del Mas de la Pedra va guanyar l'XI Premi de Narrativa Ciutat de Torrent 2009. Amb Els papers àrabs ha guanyat el 30é Premi Enric Valor de narrativa juvenil. És membre de l'Associació Internacional de Llengua i Literatura Catalana (AILC) i del Centre d'Estudis Contestans de Cocentaina (CEC).

VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464