Saltar apartados

L'obra periodística d'Enric Valor

La Seu Ciutat d'Alacant, en l’edifici del carrer Sant Ferran, 40, acull aquest dilluns, 30 de novembre, la presentació del llibre L’obra periodística d’Enric Valor (1933-2000), de Josep Daniel Climent, autor de l’estudi.

Entre tots els aspectes revisats en els últims anys sobre Valor, n’hi ha un que no havia estat suficientment examinat: el de la seua obra periodística. La dispersió dels materials i la dificultat per a accedir-hi feien necessària una minuciosa recopilació dels articles de premsa i de les notes lingüístiques —més de cinc-cents— que va publicar Enric Valor al llarg de quasi setanta anys en diverses plataformes periodístiques. Aquests materials es recullen ara en format electrònic acompanyats d’un excel·lent estudi de conjunt a càrrec de Josep Daniel Climent, compilador dels textos i responsable de l’edició.

A la presentació serà a càrrec del rector de la Universitat d’Alacant, Manuel Palomar, de l’alcalde d'Alacant, Gabriel Echávarri, i de Ramon Ferrer Navarro, president de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua, entitat que ha editat el treball.


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464