Saltar apartados

Retratos de la fragilidad

La Seu Ciutat d'Alacant acull del 23 de novembre al 7 de gener l'exposició "Retrats de la fragilitat", composta per fotografies d'Agustín Hernández.

Els “retrats de la fragilitat” mostren a persones amb discapacitat intel·lectual que viuen en la Fundació San Cebrián. En elles, els protagonistes expressen emocions, sentiments o actituds comunes. "Mostren l'efímer, la mirada fugaç, un estat d'ànim, aquelles situacions que semblen no deixar petjada", segons explica l'autor."Aquests retrats no ens miren, aliens els seus protagonistes a la intenció de qui vol imposar una imatge de si; els retratats es miren o interactuen entre ells, més atents en ser que a l'aparença, a l'expressió de si mateixos en l'instant que al desig de projectar-se en un futur que la imatge preserve. Cap per fi una última pregunta, que es desgrana en unes altres: què veiem?, com ens veiem en ells?, qui són i som?", afegeix Hernández.

VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464