Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • Seminari hispà-argentí i Óscar Armando García Gutiérrez

Seminari hispà-argentí i Óscar Armando García Gutiérrez

Els dies 26 i 27 de novembre es realitzarà en el Centre d'Estudis Iberoamericans Mario Benedetti el novè Seminari hispà-argentí "Eros y Thanatos en las artes y la literatura españolas y latinoamericanas".

Organitzat pel Departament de Sociologia I (UA), Departament de Filologia Espanyola, Lingüística General i Teoria de la Literatura (UA), Centre d'Estudis Iberoamericans Mario Benedetti (UA) i Facultat d'Humanitats i Ciències (Universitat Nacional del Litoral, Santa Fe, Argentina). Amb la col·laboració de Vicerectorat de Cultura, Esports i Política Lingüística (UA), Facultat de Ciències Econòmiques, Empresarials i Socials (UA) i Facultat de Filosofia i Lletres (UA).

La matrícula és gratuïta. La inscripció es pot realitzar fins al 25 de novembre a través del correu electrònic, centro.benedetti@ua.es, enviant les següents dades: nom i cognoms, DNI, telèfon i correu electrònic.

A més, el dimarts 24 de novembre, a les 10.00 hores., Óscar Armando García Gutiérrez (Universitat Nacional Autònoma de Mèxic) impartirà la conferència titulada "Rescate documental del teatro evangelizador en la Nueva España" al Centre d'Estudis Iberoamericans Mario Benedetti.

VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464