Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • Convocatòria per a la presentació de propos..niversitat d'Alacant 'Rafael Altamira' 2016

Convocatòria per a la presentació de propostes de cursos d'Estiu de la Universitat d'Alacant 'Rafael Altamira' 2016

El Vicerrectorat de Cultura, Esports i Política Lingüística ha obert la convocatòria per a la presentació de propostes de cursos d’estiu de la Universitat d’Alacant ‘Rafael Altamira’ 2016. El termini per a presentar les propostes és el 17 de gener de 2016.


La vocació d’aquests cursos d’estiu de la UA ‘Rafael Altamira’ és la d’oferir una perspectiva plural de la temàtica de cadascun d’aquests i tenen com a objectiu contribuir a la divulgació del coneixement als àmbits de la ciència, la tecnologia, les ciències socials i humanes i la cultura, sobre tot en l’entorn territorial d’Alacant.

 

Cursos de verano


L’objectiu d’aquests cursos és possibilitat l’accés a continguts que completen i amplien el currículum. Per tant, estan oberts també a professionals, especialistes, tècnics i, en general, a qualsevol persona interessada en la seua oferta, que pot veure’ls com una ocasió per a formar-se, inclús professionalment, i per a ampliar coneixements.
Els cursos hauran d’impartir-se al campus de la UA i als espais propis de la Universitat d’Alacant del 4 al 29 de juliol de 2016. A més a més, poden presentar-se en tres modalitats: 15 hores presencials, 20 hores presencials o 30 hores presencials.


El model de sol·licitud de propostes del curs i la fulla de càlcul del pressupost estan disponible a la web. Aquestes s’hauran de presentar de forma telemàtica a través de la pàgina web dels cursos d’estiu.


Podeu trobar tota la informació sobre la convocatòria i les bases en la web

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464