Saltar apartados

Fòrum per l'ètica pública i democràtica

La Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació organitza amb motiu de la commemoració el pròxim 9 de desembre del Dia Mundial contra la Corrupció el Fòrum per l’ètica pública i democràtica.

La Universitat d’Alacant acull i a més col·labora, junt amb la Universitat de València, amb aquests debats que esdevindran dijous 10 de desembre, a les 19.00 hores a la Seu Universitària d’Alacant (Ramón y Cajal, 4). L’entrada serà lliure fins que es complete l’aforament.

José Ugaz, president de Transparency International, procurador especial de diferents casos de corrupció com ara el que va acabar amb la condemna del president peruà Alberto Fujimori i el seu conseller Vladimiro Montesinos oferirà una conferència sota el títol de “La lluita contra la corrupció en les democràcies avançades”.

Presenten Manuel Alcaraz Ramos, conseller de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació de la Generalitat Valenciana, i Juan Llopis Taverner, Vicerector de Relacions Internacionals de la Universitat d’Alacant.


VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464