Saltar apartados

Tallers culturals per al segon quadrimestre

El Servei de Llengües i Cultura de la Universitat d'Alacant ha programat els tallers del segon quadrimestre del curs amb una variada oferta d'arts plàstiques, cinema, dansa, divulgació, escriptura, música, oratòria, periodisme i teatre. Matrícula oberta partir del 12 de gener. 

En l'apartat d'arts plàstiques, els tallers són: Técnicas líquidas: figura paisaje y abstracción; Taller de fotografía creativa avanzado; Taller fotográfico “racionalismo arquitectónico en la UA”;  Taller de tejido creativo; y Taller de pintura gestual.

En cinema, a més dels ja habituals Cine en versión original en el MACA y Cine en versión original en la UA, s'uneixen  els cursos de crítica cinematogràfica i un altre d'escriptura i producció d'un projecte de curtmetratge (impartits en castellà).Cine

Els tallers també aborden la música, amb els cursos  Taller de elementos específicos de técnica de pasajes de orquesta para instrumentistas de cuerda (segundo encuentro); Taller de elementos específicos de técnica de pasajes de orquesta para instrumentistas de cuerda (tercer encuentro);  i percussió llatina.

Per als interessats en la dansa, també s'han programat Danzas del mundo; Taller de expresión corporal y danza contemporánea y Taller de danza: convierte en arte tus movimientos.

Máquina escribirEls amants de l'escriptura i aquells amb inquietuds culturals tenen el seu espai en el Club de lectura de novela histórica;  Taller de relato;  Introducció a la creació narrativa: el joc de la ficció; y Novela negra. Conocer y trabajar los resortes del género.

En Oratòria i Teatre, los talleres son Comunicación oral; Descubriendo nuestro clown; Las técnicas de dramatización en la enseñanza de lenguas en educación infantil y primaria; Taller d’animació lectora a partir del teatre: aprén tècniques per a treballar textos teatrals a l’aula (primària, secundària i batxillerat); Cómo montar una obra de teatro en 9 pasos y un estreno; La creación actoral en el verso; y El llenguatge dels titelles i les ombres.

 En el apartat de periodisme, els tallers d'enguany són Taller práctico de radio: "la publicidad en rádio: diseño y locución de contenidos publicitarios" y  Fotoperiodismo.

 

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464