Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • CONVOCATÒRIA D'AJUDES PER A l'ORGANITZACIÓ ..CIÓ CULTURAL I LINGÜÍSTICA PER A l'ANY 2016

CONVOCATÒRIA D'AJUDES PER A l'ORGANITZACIÓ D'ACTIVITATS DE PROMOCIÓ CULTURAL I LINGÜÍSTICA PER A l'ANY 2016

Alacant, 11 de gener de 2016

El Vicerectorat de Cultura, Esports i Política Lingüística fa pública la convocatòria per a la concessió d’ajudes destinades a finançar l’organització d’activitats de promoció cultural que es preveu dur a terme durant l’any 2016.

L’objectiu d’aquestes ajudes és promoure les activitats que tinguen com a finalitat complementar la formació cultural  de la comunitat universitària. Aquesta convocatòria prioritza les ajudes a activitats de promoció cultural i lingüística, és a dir, es preveuen les ajudes solament per a l’organització de jornades que abasten únicament la difusió de la cultura, incloent-hi cultura científica en particular o pròpia de la tasca universitària. Per tant, obtindran finançament les jornades o actes amb un contingut cultural inequívoc i manifest, i en cap cas es subvencionarà l’organització d’esdeveniments o jornades lligades (directa o indirectament) a l’activitat docent de graus o postgraus.


Podran presentar sol·licituds d’ajuda qualsevol dels membres de la comunitat universitària (PDI, PAS i alumnat a través del Consell d’Estudiants I Delegacions d’Estudiants del Centre o d’Associacions registrades com a tal en la UA), recolzats sempre per un aval formalitzat d’un centre, institut universitari d’investigació o departament de la Universitat d’Alacant.  

En aquest enllaç trobareu tots els procediments i criteris per a la concessió: http://www.boua.ua.es/pdf.asp?pdf=3540.pdf

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464