Saltar apartados

Els Catarres, el Big Bang esclata al Paranimf

CatarresEl pròxim dimecres, dia 3 de febrer, a les 20.00 hores, Els Catarres ompliràn de música i energia el Paranimf de la Universitat d’Alacant amb el seu quart treball ‘Big Bang’. Aquest és el primer espectacle de l'agenda cultural ACUA.

Les entrades ja poden adquirir-se a un preu de 6 euros a Instanticket, a la llibreria Compàs situada al campus de la universitat, i una hora abans del mateix concert al Paranimf.

El grup català d’estil pop-folk, es va formar a finals del 2010 i va iniciar la seua carrera tocant als bars i a la Fira d’Artesania d’Aiguafreda, localitat de dos dels components del grup, i va ser el 2011 quan van començar a ser reconeguts gràcies a la cançó 'Jenifer'; amb la que van ser guardonats als Premis Enderrock 2012 a millor lletra.

Actualment són uns dels grups amb més renom del panorama de la música en català i aquest any estan nominats a totes les categories als premis Enderrock perl seu últim treball.

Els Catarres descriuen ‘Big Bang’ com “l'explosió que fa néixer el so, l’energia, la llum, la vida i l’amor.” Amb aquest disc, Els Catarres conten i canten històries protagonitzades per l’amor, el desamor, l’amistat, l’optimisme, la lluita, i el dia a dia com el principi del tot des del seu propi univers.

Les seues cançons transmeten la idea que les grans coses que compartim són el motor del món, i pretenen fer un ball i un cant a la vida, on “inclús les males experiències esdevenen la llavor de les noves oportunitats, perquè el demà sempre neix en la nit fosca”.

 

 

 

VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464