Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • Terra Nostra, mostra fotogràfica en la sala Trànsit de l'Aulari II

Terra Nostra, mostra fotogràfica en la sala Trànsit de l'Aulari II

Alacant, 10 de gener de 2016

La Sala Trànsit de l'Aulari II acull fins al 5 de febrer l'exposició Terra Nostra, la segona mostra col·lectiva de l'associació Fotoexcursiones Alicante.

L'exposició col·lectiva Terra Nostra està composta de més de 30 fotografies que reflecteixen d'altres localitats de la província d'Alacant on s'han plasmat diversos gèneres fotogràfics, des del paisatgístic, passant per la llista de carrers, urbà, l'arquitectònic, capturant la localitat en el seu entorn així com diversos detalls que identifiquen clarament la ciutat o poble fotografiat.

Polop

Els artistes expositors, membres de l'associació, han reflectit una sèrie de fotografies plena d'enquadraments i punts de vista que abasten, des de la visió més clàssica i tradicional de reflectir la localitat a l'avantguardista i innovadora, amb la captació de símbols que expliquen la localitat de la qual es tracta.

Amb cadascuna d'elles, l'artista ha reflectit la seua creativitat a l'hora de plasmar des de la seua visió personal la ciutat o poble que ha triat. La temàtica de l'exposició ha obligat al fotògraf, a l'hora de mirar pel visor, a crear composicions a força de llums, colors, textures perspectives, on les imatges “parlen amb una claredat personalíssima del lloc plasmat”.

 

Castalla

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464