Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • VI edició del Màster d'Interpretació de Guitarra Clàssica

VI edició del Màster d'Interpretació de Guitarra Clàssica

Alacant, 14 de gener de 2016

El Màster d'Interpretació de Guitarra Clàssica comença aquest divendres la seua IV edició, amb un acte inaugural presidit pel rector de la Universitat d'Alacant, Manuel Palomar, i el president de la Diputació Provincial d'Alacant, César Sánchez, i que se celebrarà en la Seu Ciutat d'Alacant (Sant Ferran, 40), a les 18.00 hores. L'acte d'inauguració explicarà també amb les intervencions de Juan Antonio Roche i Ignacio Rodes, director i director acadèmic del Màster, respectivament, així com d'un representant de l'Associació d'Antics Alumnes del Màster. Al final de les intervencions, els alumnes de l'anterior edició oferiran un recital de guitarra.

Com a part de la IV edició del Màster d'Interpretació de Guitarra Clàssica, la Diputació ha programat el ja tradicional Cicle de Guitarra Clàssica en el ADDA, que reunirà durant el primer semestre de 2016 a destacats artistes internacionals, amb un total de set concerts entre gener i juny de 2016, amb la participació dels professors del Màster. Ciclo guitarra ADDA

El programa comença aquest dissabte, 9 de gener, amb el concert del guitarrista escocés establit a Espanya, David Russell. L'italià Stefano Grondona, que s'incorpora enguany com a professor del Màster, interpretarà el segon concert el 6 de febrer, seguit d'Ignacio Rodes el 27 de febrer. Al març Fabio Zannon actuarà el dia 12, i a l'abril els germans Sérgio i Odair Assad oferiran un concert el dia 2. Tanquen el programa l'artista cubà establit a Baltimore, Manuel Barruenco, el 15 de maig, amb un programa homenatge a Enrique Granados en el centenari de la seua mort i Paul O’Dette, el 5 de juny, amb el seu llaüt renaixentista.

Les entrades estan a la venda en Instanticket per un preu de 15 euros. La Fundació de la Comunitat Valenciana, l'Auditori de la Diputació d'Alacant (ADDA), la Universitat d'Alacant i l'Ajuntament d'Alacant impulsen aquest projecte multidisciplinari.

VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464