Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • Arkano i Chuty a l'ombra del Quixot al costat de l'Aula de Teatre de la UA

Arkano i Chuty a l'ombra del Quixot al costat de l'Aula de Teatre de la UA

Alacant, 9 de novembre de 2016

L'any cervantino segueix present fins al final de la programació cultural de la UA 2016, que inicia el seu comiat a ritme de rap amb Arkano i Chuty a l'ombra del Quixot. Els dos famosos artistes, un d'ells de la casa i recent guanyador del rècord mundial d'improvisació després de rapear més de 24 hores seguides, tornen a deixar lliure el torrent de la seua imaginació de la mà de molins de vent, dulcineas i llibres de cavalleries.

  • Quan: Dijous 1 de desembre a les 11.30 hores
  • On: Paranimf de la Universitat d'Alacant
  • Quant: 3 € (sessió amb IES, per a la resta de públic, venda d'entrades a partir del 25 de novembre en la llibreria Compàs del campus de la UA - núm. 35 en el plànol)

 

L'espectacle, d'una hora aproximadament, compte a més amb la col·laboració dels propis alumnes dels IES, que aportaran i llegiran els seus propis raps cervantinos, així com de l'Aula de Teatre de la UA, els qui escenificaran en clau d'humor i actualitat diversos textos i històries del gran autor.

Com veiem, es tracta d'un espectacle interdisciplinari de gran interès a l'hora d'acostar el gran clàssic de les lletres hispàniques als joves estudiants.

Els artistes ja tenen experiència improvisant a partir de la vida i obra del "Principe de les lletres". Així ho hiceron dins de la campanya ¡Cervantes vive! organitzada per La Sexta , com pots veure en el video de la dreta.

Sobre els artistes:

CHUTY

Aquest artista madrileny porta en el rap des dels 14 anys. Considerat per molts com un dels millors freestylers de la història del rap espanyol, Chuty és també un dels més complets tocant a la improvisació: domina el doble tempo i amb el seu admirable enginy construeix respostes demoledores.

Va ser el campió nacional de Red Bull en 2013 i arribe a les semifinals en la competició internacional.

 

ARKANO

Natural d'Alacant, va saltar a la palestra en 2009, coronant-se “Campeón Nacional de la Red Bull Batalla de los Gallos” amb sol 15 anys, entrant per la porta gran en la cultura hip-hop.

És considerat en l'escena com un dels millors freestylers a nivell mundial, fet que recolza amb el títol d'actual Campeón Internacional de la Red Bull Batalla de los Gallos. Arkano ja és tot un referent, no solament musical, sinó social.

El 29 de novembre d'enguany Arkano va establir un nou rècord mundial Guinness en la improvisació rap sense parar, rimando durant 24 hores, 34 minuts i 27 segons.

 

Enllaços relacionats:

Arkano y Chuty presentan ‘A la Sombra del Quijote’ en la UA, en Comunic@ndo UA

Arkano: “La improvisación me cambió la vida”, en Comunic@ndo UA

 

Consulta altres espectacles de la programació d'arts escèniques de la Universitat d'Alacant ACUA:

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464