Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • Concert Veu Solidària amb l'Associació Parkinson Alacant

Concert Veu Solidària amb l'Associació Parkinson Alacant

 

Alacant, 4 de novembre de 2016

El dimecres 30 de novembre, a les 20:00 hores, el Paranimf de la Universitat d'Alacant acull un any més el concert Veu Solidária amb l'Associació de Parkinson d'Alacant. El programa del concert presenta un viatge per la història de l'òpera, des de Purcell fins al verismo, amb la finalitat de recolzar a l'associació Parkinson d'Alacant. Esdeveniment en facebook.

Entrades: el preu és de 10 €, íntegrament destinats a aquesta associació, i les entrades poden ser adquirides en la Llibreria Compàs (núm. 35 en el plànol), Instant Tiquet (on també podràs, simplement, col·laborar amb la Fila 0), i una hora abans en l'espai de la representació.

PROGRAMA 

I PART

When I am laid in earth, Dido y Eneas, Henry Purcell
Lascia ch'io pianga, Rinaldo, G. F. Händel
Suite n3 en Re Major: Air, J. S. Bach
Sposa son disprezzata, Bajazet, Vivaldi
Mi tradí quell'alma ingrata, D. Giovanni, W.A. Mozart
Palladio, k.Jenkins

II PART

Ebben? Nandró lontana, La Wally, Catalani
Intermezzo de la òpera Manon Lescaut, Puccini
Un bel dí vedremo, M. Butterfly, Puccini
Intermezzo de la òpera Suor Angelica, Puccini
Ecco, respiro appena, Adriana Lecouvreur, Cilea
Pace mio Dio, La forza del destino, Verdi

El concert comptarà amb l'actuació dels següents artistes:

  • Acensión Padilla, soprano.

Nascuda a Alacant, Ascensión Padilla ha rebut formació reglada en centres professionals de música d'Alacant. Rep classes de tècnica vocal, interpretació i escenografia amb la soprano uruguaiana Jovita Gómez Couto des de 2004. Ha realitzat recitals en el Teatre Principal d'Alacant, en les Cigarreras, en l'Ateneu d'Alacant, en l'Aula Cultural de la CAM, en l'Auditori ADOC (Elda), en el Teatre Castelar (Elda), en el Teatre Calderón (Alcoi), en l'Auditori d'Altea i en la Seu Ciutat d'Alacant, així com a Florència i amb l'Orquestra de cambra de París una gira per Alemanya.

 

  • Amparo Pous, piano.

Amparo Pous, pianista guardonada en concursos nacionals i internacionals, ha oferit recitals a Espanya, Alemanya i Itàlia. Després de finalitzar la seua formació pianística a València amb Lucca Chiantore i en el Real Conservatori Superior de Música de Madrid amb Ana Guijarro, és becada per la fundació "Alexander von Humboldt" i l'Institut Valencià de la Música (IVM) per a ampliar estudis musicals en l'Escola Superior de Música i el Teatre d'Hamburg, amb Marian Migdal i Burkhard Kehring. Ha sigut convidada a participar en distingits cicles de concerts com en el Festival "Mecklenburg-Vorpommen" de Rostock, Musikhalle d'Hamburg, "Palais Schleiermacher" de Berlín, Teatre Rossini de Pésaro i Teatre de l'Òpera de Roma.

 

El quartet de corda Mare Nostrum naix l'any 2008 per l'afany dels seus components: Carolina Martínez Báez-Otermín, Amelia García Gutiérrez (violins), Igor Kovalchuk (viola) i Pedro Bonilla García (violoncello), pertanyents tots ells a l'Orquestra Filharmònica de la Universitat d'Alacant, de desenvolupar-se dins del món de la música de cambra. Després de llicenciar-se en el Conservatori Superior de Música "Óscar Esplá" d'Alacant, cadascun d'ells compagina una àmplia activitat interpretativa amb la seua labor docent i de gestió cultural. Posseeixen a més altres estudis com a Enginyeria Tècnica en Informàtica, Magisteri, Pedagogia, Musicologia, altres especialitats musicals i Màsters en Educació i Interpretació.

 

L'Associació Parkinson Alacant és una entitat sense ànim de lucre, constituïda el dia 12 de desembre de 2001, per millorar la qualitat de vida de les persones malaltes de Parkinson i els seus familiars. L'objectiu de l'entitat, des de l'inici, és promocionar l'autonomia personal i oferir suport integral a persones malaltes de Parkinson i les seves famílies.

El 30 de juny de 2010, va ser declarada d'Utilitat Pública pel Ministeri de l'Interior, el que suposa un reconeixement a la nostra transparència, qualitat i bon fer, com a entitat del tercer sector. A més, en la seva lluita per la millora contínua i per augmentar la participació social, l'associació pertany a la Federació Espanyola de Parkinson i a Cocemfe Alacant.

L'Associació ofereix diferents serveis dins el Programa d'Atenció Integral, així com, dedica grans esforços a realitzar una tasca d'informació, formació i sensibilització. Així mateix, organitza activitats de convivència, que pretenen fomentar la integració i promoció de l'oci i temps lliure: visites culturals, tallers de fotografia i pintura, promoció de la lectura, celebració mensual dels aniversaris amb un berenar compartida, etc.

 

Consulta altres espectacles de la programació d'arts escèniques de la Universitat d'Alacant ACUA:

 

 

 

VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464