Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • Xarrada: "La ruta de les llegendes", a càrrec de Joan Borja

Xarrada: "La ruta de les llegendes", a càrrec de Joan Borja

Alacant, 15 de novembre de 2016

  • Dijous 24 de novembre
  • 20 hores
  • Casa de Cultura de Monòver
  • Entrada lliure

El professor de la Universitat d'Alacant Joan Borja farà una xarrada titulada La ruta de les llegendes. Una conferència que continua conreant un dels principals cavalls de batalla del ponent, és a dir, contribuir a la divulgació del valencià, recuperar l'imaginari de les nostres comarques, oferir una panoràmica de l'estat de la literatura del nostre entorn i impulsar el coneixement del patrimoni natural d'Alacant; no debades, fa precisament un any el professor coordinava una sèrie de publicacions en el diari Informació amb el mateix nom que aquesta xarrada.

Joan Borja, nascut a Altea el 1968, és doctor en Filologia i llicenciat en Filosofia. Mestre per l'especialitat de Ciències, és autor o coautor d'una vintena de llibres i de més d'un centenar d'articles de recerca o de divulgació. Entre aquestes publicacions destaquen títols com Comunicar la ciènciaEls aforismes de Joan FusterValencià mitjàMeleagreLa utopia de la ciènciaLlegendes del sud o La narrativa oral: contes i llegendes en l'imaginari col·lectiu contemporani. Dirigeix la publicació científica Ítaca; a la UA ha sigut vicedegà de la Facultat d'Educació director de la Seu Universitària de la Marina i director de la Unitat d'Educació Multilingüe (UEM). Actualment dirigeix el Departament de Filologia Catalana en la UA, on treballa en quatre línies principals de recerca: l'ensenyament de llengües, la literatura popular, l'anàlisi del discurs i la literatura contemporània.

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464