Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • Concert VEU Solidària de la Coral de la UA a favor de Projecte Home

Concert VEU Solidària de la Coral de la UA a favor de Projecte Home

Alacant, 22 de desembre de 2016

La programació d'arts escèniques en la Universitat d'Alacant ACUA per a aquest segon quadimestre comença amb un recital de música coral el benefici del qual anirà íntegrament dedicat a una bona causa. El divendres 20 de gener, a les 20:00 h, en el Paranimf, podràs gaudir del concert VEU Solidària a càrrec de la Coral Universitat d'Alacant. Les entrades donatius de 5€ es destinaran a la Fundació Noray Projecte Home Alacant, organització sense ànim de lucre orientada a la intervenció en l'àmbit de les drogodependències i altres trastorns addictius, amb la qual la Universitat d'Alacant col·labora habitualment.

El concert comptarà amb la participació especial del cantant i compositor alacantí Javier Robles, que unirà la seua veu a la Coral de la Universitat d'Alacant en algunes peces. Javier és el líder del projecte White on Black, un espectacle que visitarà el Paranimf de la UA el pròxim 15 de febrer. Compta amb una profunda formació tècnica, tant en música clàssica com en lleugera. Va estudiar cant lleuger en l'Escola de Música Creativa de Madrid i cant clàssic i piano en el London College of Music.

El programa que interpretarà la Coral de la UA està format per un variat repertori que arreplega tradicions musicals molt diferents, de caràcter popular, amb autèntics clàssics tradicionals com El cant del ocells o El Rossinyol, fragments d'òperes fonamentals com La Traviata o Madama Butterfly, sense deixar de banda espirituals com Jericho o peces de Bach o Beethoven. En suma, un recorregut musical cronològicament extens, però molt intens en les seues emocions.

Venda d'entrades: Llibreria Compàs (núm. 35 en el plànol), Instant Tiquet (en línia), i una hora abans de l'espectacle en taquilla.

La Coral de la Universitat d'Alacant és una formació musical que combina la formació pedagògica i musical dels seus integrants i la projecció d'aquest aprenentatge tant en concerts com en actes acadèmics. S'inscriu en el marc del Vicerectorat de Cultura, Esports i Llengües. A més de gaudir amb el cant, entre els seus objectius primordials està formar als seus integrants en les diferents facetes d'un cor, tant en el pla musical, com en el social i cultural. Actualmet està dirigida pel pianista Shlomo Rodríguez, i la formen uns seixanta-cinc integrants que preparen des d'octubre de 2016 els seus nous cicles de concerts.

Coral UA Projecte Home 2017 2
Coral UA Projecte Home 2017 3
Coral UA Projecte Home 2017 4
Coral UA Projecte Home 2017 5
Coral UA Projecte Home 2017 7
Coral UA Projecte Home 2017 91
Coral UA Projecte Home 2017 9
Coral UA Projecte Home 2017 1

 

 

VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464