Saltar apartados

Pablo Riquelme: una vida de cinema

Alacant, 23 de dicimbre de 2016

La Càtedra Arzobispo Loaces de la Universitat d'Alacant participa en l'organització d'una entrevista i col·loqui amb el jove director de cinema oriholano Pablo Riquelme, dimecres 28 de desembre a les 20.00 hores en l'Auditori de la Llotja d'Oriola.

Amb "La invasión de las babosas asesinas" (2012), Pablo Riquelme va guanyar el premi del públic en Cinema Jove i va ser seleccionat en el prestigiós Festival Internacional de Cinema de Ciència Ficció i Terror de Sitges, Nadal Sagnant i Fantosfreak. El dimecres ens presentarà el seu últim treball, "Dead flowers", en un acte en el qual també serà entrevistat per Alfonso Herrero (Cadena Ser).

Sinopsi ("Dead flowers"): Alex és l'únic fill viu de dos. Cuida de la seua mare, la qual a causa d'un accident de cotxe va perdre al seu fill i la seua habilitat de generar nous records. Alex se senta al seu costat tots els dies per a explicar-li ho va ocórrer fins que, un dia, el passat es converteix en present.

VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464