Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • Petits monstres, una comèdia sobre la crisi de maduresa

Petits monstres, una comèdia sobre la crisi de maduresa

Petits monstres

La companyia de teatre Obligatori representa el 18 de febrer, al Paranimf de la Universitat d'Alacant, l’obra Petits monstres, de Marilia Samper, una “comèdia de la crisi dels 40. Sense casa, sense feina, sense vergonya”. La representació serà a les 20.00 hores. Compra les teues entrades, a 5 euros, a  Instant Ticket, llibrería Compas i una hora abans al Paranimf.

Petits monstres és una comèdia irreverent on, a través dels personatges de l’Anna, la Marta i el David, es posa de manifest els dubtes i les pors de tres persones no tan joves que veuen com la seva vida no avança de la manera que ells volien.

Ana és una artista conceptual a l’atur. Amb 40 anys viu a casa dels seus pares de nou. Aquesta vida es veu amenaçada per la intenció de la seva germana Marta de separar-se del seu xic i tornar a casa dels pares.

"La guerra esclatarà entre les dues germanes per conquerir un mateix espai, i en aquesta batalla delirant s’enfrontaran les dues maneres radicalment oposades i irreconciliables de veure el món i viure’l", expliquen des de la companyia.

 

REPARTIMENT :

Vanessa Segura (Anna)

Marta Aran (Marta)

Mireia Piferrer (Marta)

David Vert (David)

Jordi Andújar (David)

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464