Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • Activitats entorn del 8 de Març, Dia Internacional de la Dona

Activitats entorn del 8 de Març, Dia Internacional de la Dona

Alacant, 3 de març 2016

Amb motiu del Dia Internacional de la Dona, i com és habitual, la Universitat d'Alacant organitza o participa en una variada programació d'activitats culturals commemoratives.

En l'apartat formatiu es durà a terme el curs "La Violència de Gènere: Perspectiva Penal i Criminològica"(4, 11 i 18 de març), la xarrada "La mujer en el siglo XXI, un árbol en crecimiento"(7 de març), la taula redona "Dones i ciència" (7 de març), la quarta edició d'Investigació en Femení (8 de març), les conferències "La mujer magrebí y sus retos en la sociedad" (8 de març), "Una visión femenina de la ciencia en las enfermedades de la pobreza"(8 de març) i "La investigación feminista desde la historia moderna" (9 de març), les jornades "Dones visibles en la diversitat" (10 de març), o la xarra "Niñas, abuelas, guerreras y brujas, Miyazaki y sus protagonistas" (5 de maig).

Martiri ©Moi FernándezPer descomptat, la música i el teatre també tindran un lloc important en les celebracions. Així ocorrerà amb el concert de Las Migas (2 de març), la conferència cantada de Martirio (“Un recital de música y letra”, 7 de març), l'obra teatral Sarah y Nora toman el té de las cinco (8 i 9 de març) o el recital poètic Día Internacional de la Poesia 2016 "Voces de Eva" (21 de març).

Durant el mes de març i també a l'abril, i en diverses sales de les comarques d'Alacant, podràs visitar les exposicions "No te nom!" (UMH, Centre de la Dona d'Almansa i Casa de la Joventut d'Asp) "No tinc amo!" (Ajuntament del Campello), "Dones LTB i economia: precarietat, lluita i conquestes laborals" (Seu Universitària Sant Ferran, 40), "Dona i lideratge" (Biblioteca d'econòmiques), "Spanish women on the rise" (Museu Històric d'Asp) i la X Convocatòria d'Arts Visuals Mulier, Mulieris (MUA). Més informació i dates exactes de cada exposició en aquest enllaç.

Les activitats es completaran amb el suport a la desfilada  manifestació del Dia Internacional de la Dona (6 de març), el lliurament del premi IgUAltat-UA 2016 (7 de març), les VII Jornades del Centre de Coordinació d'Estudis de Gènere de les Universitats Públiques Valencianes (7 de març) i un homenatge a Vanessa R. Yepes, premi estatal Programa contra la Violència de Gènere (9 de març)

 

Més informació sobre totes les activitats ací.

Viu el Dia Internacional de la Dona!

 

Alacant, 15 de març de 2016

Recopilació de fotos del lliurament del premi IgUAltat UA 2016, i la conferència de Martirio.

Entrega premio Igualdad UA 2016, y conferencia de Martirio.
Entrega premio Igualdad UA 2016, y conferencia de Martirio I
Entrega premio Igualdad UA 2016, y conferencia de Martirio II
Entrega premio Igualdad UA 2016, y conferencia de Martirio III
Entrega premio Igualdad UA 2016, y conferencia de Martirio IV
Entrega premio Igualdad UA 2016, y conferencia de Martirio V
Entrega premio Igualdad UA 2016, y conferencia de Martirio VI
Entrega premio Igualdad UA 2016, y conferencia de Martirio VII
Conferencia Martirio 7-3-2016 Paraninfo UA

 

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464