Saltar apartados

"Quijote", per Bambalina Teatre Practicable

Alacant, 21 de març de 2016

Quijote Bambalina - 1
Quijote Bambalina - 2
Quijote Bambalina - 3


Quijote
són titelles en la seua màxima expressió. Un clàssic de Bambalina que roda pel món sencer des del 1991, emocionant públics de les cultures més variades. Ara arriba a la Universitat d'Alacant per a acompanyar els actes de celebració del Centenari de Cervantes, Shakespeare i Llull.

La representació tindrà lloc el 19 d'abril a les 13.00 hores a la sala de graus de la Facultat de Dret, amb entrada per invitació que pots recollir en el punt d'informació cultural del MUA (MIC).

"La bogeria del Quixot, del teatre, de la vida… Bogeria creativa al cap i a la fi, que desperta pura passió per aquest Quixot titella tan nostre i tan universal". En un escenari a penes il·luminat per espelmes, Bambalina et proposa un viatge per un espai íntim que té com a únic contacte amb l'exterior la imaginació desbordada del nostre protagonista, representada pels llibres que l'obsedeixen. Gestualitat precisa, música bella i acollidora, i dos titellaires arrossegats per l'ànima que sorgeix en els seus titelles: Quixot i Sancho.

Bambalina Teatre Practicable sempre ha destacat per la vocació interdisciplinària dels seus espectacles i per utilitzar un llenguatge teatral en sintonia amb les dramatúrgies més contemporànies, en què destaca la capacitat comunicativa de les imatges i dels titelles, una acurada posada en escena i una sòlida interpretació.

Equip artístic:

Guió i espai escènic: Jaume Policarpo
Música original: Joan Cerveró
Actors: David Durán, Àngel Fígols
Direcció: Carles Alfaro
Ajudant de direcció: Josep Policarpo
Producció executiva: Josep Policarpo
Distribució: Ángeles González

Més informació de l'espectacle.

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464