Saltar apartados

Sedientos, de la Companyia Ferroviaria

Sedientos és la nova creació de Ferroviaria, companyia amb llarga tradició innovadora que conjumina el teatre físic i el text. La podràs veure el divendres 15 d'abril a les 20.00 hores en el Paranimf de la Universitat d'Alacant. Entrades per invitació.

sedientos 7
sedientos 1
Sedientos 2
Sedientos 3
Sedientos 4


A Boon, un antropòleg forense, se li demana investigar les restes d'un jove que va morir fa 22 anys. Ha sigut trobat abraçat a una xica en el fons d'un riu congelat. Durant la investigació Boon no es trobarà solament amb la identitat d'aquests jóvens, Murdoch i Norvege, sinó també amb els seus propis records i somnis de joventut, que també creia morts i enterrats.

Sedientos és una història de passió i somnis que encoratja a cercar amb ràbia, rebaldia i amor el nostre lloc en el món.

La Companyia Ferroviaria inicia la seua marxa a Barcelona dins del món de la dansa contemporània. Persegueix la bellesa estètica i emocional, i els seus muntatges estan en contínua revisió conceptual.
Consulta la resta de la programació ACUA ací


 

 

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464