Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • Els víkings a Alacant. Conferències entorn de la nova exposició del Marq

Els víkings a Alacant. Conferències entorn de la nova exposició del Marq

Alacant, 20 de maig de 2016

Víkings a Alacant

Amb motiu de l'exposició "Víkings, gerrers del nord, gegants del mar" que acull el MARQ fins al gener del 2017, el Museu Arqueològic Provincial d'Alacant i la Facultat de Filosofia i Lletres de la UA han organitzat per al dijous 26 de maig a les 20.00 hores a la Seu Ciutat d'Alacant (Ramón y Cajal, 4) les conferències següents:

  • "Los vikingos, navegando entre mitos, leyendas, ficción e historia", a càrrec de Juan Antonio Barrio Barrio, professor del Departament d'Història Medieval, Història Moderna i Ciències i Tècniques Hitogràfiques de la UA).
  • "Vikingos, guerreros del norte. Gigantes del mar. Los tesoros de Dinamarca en el Marq", per Teresa Ximénez de Embún, tècnica d'exposicions en la Unitat d'Exposicions i Difusió del MARQ, i l'arquitecte Ángel Luis Rocamora, arquitecte i enginyer de l'edificació de Rocamora Estudio).

 "Los víkingos, navegando entre mitos, leyendas, ficción e historia" (Juan Antonio Barrio Barrio, de la UA) i "Vikingos, guerreros del norte. Gigantes del mar. Los tesoros de Dinamarca en el Marq" (Teresa Ximénez de Embún, del Marq, i Ángel Rocamora, de Rocamora Estudio).

Coneix una mica més sobre aquesta inciativa en l'entrevista que els nostres amics de Cadena Ser Alacant li han dedicat al professor Juan Antonio Barrio.

 

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464