Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • Jornades "Gastronomia, cap a una titulació universitària"

Jornades "Gastronomia, cap a una titulació universitària"

Alacant. 6 de maig de 2016

La Seu Universitària Ciutat d’Alacant, en col·laboració amb la Càtedra d’Estudis Turístics Pedro Zaragoza Orts (@esturisua en twitter), presenta el pròxim dilluns 9 de maig, a les 20 hores, les jornades titulades “Gastronomia, cap a una titulació universitària”, trobada que té com a objectiu reunir acadèmics, professionals i actors principals de la gastronomia, que reflexionaran sobre els aspectes referents a la formació gastronòmica, el moment actual que passa i la inclusió d’aquesta com a matèria d’estudis universitaris a la Universitat d’Alacant.

Les jornades tindran lloc els dies 9, 16, 23 i 30 de maig, de 20 a 22 hores, a la Seu Universitària Ciutat d’Alacant c/ Ramón y Cajal, 4, (sala Rafael Altamira). L’assistència és gratuïta, limitada a la capacitat del local. Tota la informació en http://esturisua.com/2016/04/28/gastronomia-hacia-una-titulacion-universitaria

Hacia una titulación de Gastronomía

Calendari


Dilluns 9 de maig de 2016

JORNADA ACADÈMICA I INSTITUCIONAL

Amparo Navarro, Rectora en funcions de la UA.

Esther Algarra, Secretària General de la UA.

Cecilia Gómez, Vicerectora d'Estudis de la UA.

José A. Hurtado, Degà de la Facultat de Ciències de la Salut de la UA.

Juan Luis Nicolau, Degà de la Facultat d'Econòmiques de la UA.

Juan Francisco Mesa, Degà de la Facultat de Filosofia i Lletres de la UA.

Jorge Olcina, Director de la Seu Ciutat d'Alacant de la UA.

 

Dilluns 16 de maig de 2016

JORNADA PROFESSIONALS GASTRONOMIA, TURISME I FORMACIÓ

Josep Ivars, Secretari Acadèmic de l'Institut Universitari de Recerques Turístiques de la Universitat d'Alacant.

Silvia Castelló, Propietària restaurants Nou Manolín, Piripi i Piripi Bristró.

Isabel González, Directora General de l'Hotel Meliá Alacant.

Antonio Marquerie, Director de la Càtedra Internacional de Gastronomia de la UCAM.

Antonio Crespo, Director del CdT d'Alacant.

Ángel Lillo, Director de l'IES Cap de l'Aljub de Santa Pola.

Eladio Martín Aniorte, Gerent Vins Alacant DOP en Vins Alacant.

 

Dilluns 23 de maig de 2016

JORNADA DIETÈTICA I NUTRICIÓ

Isabel Sospedra López, Coordinadora Acadèmica de la Titulació de Grau en Nutrició Humana  Dietètica de la Facultat de Ciències de la Salut de la UA.

José Miguel Martínez Sanz, Professor Faculteu de Ciències de la Salut de la UA.

Elisa Escorihuela, Nutricionista, Directora de Nutt Consell Nutricional i membre de la Càtedra d'Estudis Turístics Pedro Zaragoza Orts.

 

Dilluns 30 de maig de 2016

CONFERENCIA ACTE DE CLAUSURA

Susi Díaz, Restaurant La Finca d'Elx.

Rafael Ansón, President de la Real Acadèmia de Gastronomia Espanyola, a més d'empresari espanyol especialitzat en imatge i comunicació.

Clausura a càrrec del Rector de la Universitat d'Alacant, acompanyat de responsables de diferents administracions públiques.



Coordinadors

Tomás Mazón, Nacho Cervera i Pedro Nuño de la Rosa.

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464