Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • Presentació del catàleg de l'exposició "Alacant, rodem"

Presentació del catàleg de l'exposició "Alacant, rodem"

Alacant, 23 de maig de 2016

El dimecres 25 de maig, la Casa Bardín, seu de l'Institut Alacantí de Cultura Juan Gil-Albert(Sant Ferran, 44, Alacant), acull a les 20.00 hores la presentació del catàleg de "Alacant, rodem", exposició que es pot contemplar fins al 31 de maig a la sala El Cub del Museu de la Universitat d'Alacant. En l'acte participaran els comissaris de la mostra, Kiko Mora, Enric Mira i Vicente García.

L'exposició "Alacant, rodem" té com a protagonistes pel·lícules rodades a Alacant i les seues comarques des del 1902 fins al passat any 2015, i està coorganitzada pel MUA, el màster Comincrea i l'Institut Alacantí de Cultura Juan Gil- Albert. A més, hi col·laboren el Centre Cultural Les Cigarreres, l'Ajuntament de l'Alfàs del Pi i l'Arxiu Municipal d'Alacant. L'exposició està basada fonamentalment en els fons donats per l'empresari de cinema alacantí Paco Huesca i custodiats en la nau central del Centre de Cultura Les Cigarreres, com també material de l'Arxiu Municipal d'Alacant, la Diputació Provincial i l'Arxiu Provincial, i material de col·leccionistes privats.. Més informació.

 

 

 

Alicante se rueda (1)
Alicante se rueda (2)

 

Invitación presentación catálogo Alicante se Rueda

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464