Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • "Dentro", exposició fotogràfica d'Iván Carbonell sobre persones amb diversitat funcional

"Dentro", exposició fotogràfica d'Iván Carbonell sobre persones amb diversitat funcional

Alacant, 8 de juliol de 2016

  • Del 7 al 29 de juliol a la sala Aifos de la Universitat d'Alacant (edifici III de Filosofia i Lletres, núm. 18 en el plànol). Horari: dilluns a divendres de 9 a 14 h i dilluns a dijous de 16 a 19 h (tel. 965 90 9387). Inauguració l'11 de juliol a les 12.15 hores.

«Dentro, perquè dins és on es troba sempre la veritat, allò que no és aparença. Dentro, on hi ha l'essència de les coses i per descomptat, també de les persones». Una exposició d'Iván Carbonell , que ha decidit fotografiar l'ànima de les persones usuàries del Centre SantRafael , dedicat a l'atenció psíquica.

CENTRE SANT RAFAEL D'ALACANT


La finalitat del Centre Sant Rafael és l'atenció de persones afectades per una discapacitat intel·lectual i que, siga per la seua situació sociofamiliar, siga per les seues característiques personals específiques, necessiten una atenció especialitzada.

«Les persones amb discapacitat tenen els mateixos drets que qualsevol altre ciutadà. Mereixen respecte a la seua individualitat i a les seues necessitats personals, i han de disposar d'una indiscutible igualtat d'oportunitats. Per tant, cada persona té dret a un tracte respectuós i personalitzat, a la privadesa i confidencialitat, a la llibertat humana, que porta implícita el dret d'autodeterminació perquè siguen els agents principals de la seua vida».www.csanrafael.org

 

 

VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464