Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • La Universitat d'Alacant llança la campanya Matricula't en llengües: el teu futur

La Universitat d'Alacant llança la campanya Matricula't en llengües: el teu futur

Dimarts, 19 de juliol de 2016

Dimarts 19 de juliol s’obri el termini de matrícula

La Universitat d’Alacant obri dimarts 19 de juliol el termini de matriculació dels seus estudiants de grau. Amb aquest motiu, la UA ha llançat la campanya “Matricula’t en llengües: el teu futur”, amb l’objectiu d’informar els estudiants sobre l’oferta d’assignatures de la UA que s’impartiran en valencià, anglès i altres llengües per al curs 2016/2017.

La campanya persegueix afavorir la mobilitat internacional dels estudiants i l’acreditació en llengües d’aquests; la millora de la formació curricular de l’alumnat, reforçar el paper de la igualtat lingüística i la docència en anglès, amb l’objectiu de donar a cada estudiant la millor preparació acadèmica possible, que el capacite per a afrontar el mercat laboral internacional, des de la projecció de la cultura pròpia.

La Universitat d’Alacant manté la seua aposta ferma per un campus multilingüe, i l’oferta permet continuar avançant en la formació en llengües dels estudiants en dues línies complementàries: la normalització del valencià en els estudis i la internacionalització que suposa la presència de l’anglès i altres llengües estrangeres en graus i màsters.

Segons comenten els organitzadors de la campanya, dels sis mil grups d’estudi de grau i màster universitari que s’imparteixen en la UA, més de mil s’imparteixen en llengua estrangera (el 17%); i 435 en valencià (el 7%). No s’hi inclouen, els grups corresponents a les Filologies i Llengua, ja que formen part del programa d’estudis.

La UA ha posat a la disposició dels futurs estudiants la informació de la campanya en els sobres virtuals de matrícula, ha editat 3.000 carpetes i 2.000 marcadors, i l’ha posat en marxa en les xarxes socials.

Proposta completa, estudis i les assignatures oferides en: http://slc.ua.es/va/dinamitzacio/docencia.html

 

VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464